Спецификации

Услови за заштита од опкружувањето Работна температура Работна влажност Температура на чување Влажност на чување

10°C до 40°C (50°F до 104°F)

10% до 80%, без кондензација

-20°C до 45°C (-4°F до 113°F) 5% до 95%, без кондензација

Име на модел

UE19F4000

 

UE28F4000

 

 

 

 

Големина на екран

19 инчи

 

28 инчи

Звук (излез)

3W X 2

 

5W X 2

Резолуција на екранот

 

1366 X 768

Димензии (Ш x Д x В)

 

 

 

Тело

453,7 x 285,8 x 49,5 (mm)

 

645,0 x 389,4 x 49,5 (mm)

Со држач

453,7 x 314,2 x 151,4 (mm)

 

645,0 x 435,6 x 252,6 (mm)

Тежина

 

 

 

Без држач

2,5 kg

 

4,2 kg

Со држач

2,6 kg

 

4,6 kg

 

 

 

Име на модел

 

UE22F5000

 

 

 

Големина на екран

 

22 инчи

Звук (излез)

 

3W X 2

Резолуција на екранот

 

1920 X 1080

Димензии (Ш x Д x В)

 

 

 

Тело

 

513,1 x 321,5 x 43,8 (mm)

Со држач

 

513,1 x 366,5 x 169,6 (mm)

Тежина

 

 

 

Без држач

 

2,6 kg

Со држач

 

2,9 kg

Дизајнот и спецификациите можат да бидат променети без претходно известување.

За повеќе информации за напојувањето и потрошувачката на енергија, погледнете ја налепницата залепена на производот.

Типичната потрошувачка на енергија се мери според IEC 62087 Ed.2

Македонски

Македонски- 15

[UF40005000S-XH]BN68-04904C-02L09.indb 15

 

 

2013-11-20 ￿￿ 4:51:06