TELEFON KURULUMU:

Duvar Monte Delikleri Mevcuttur

Eğer masaya yerleştirilecekse, telefon standı için slot

Ahize Portu

Eğer duvara yerleştirilecekse, tele- fon standı için slot

Telefonun Kurulumu (Duvara Monte):

1.Duvar monte ara parçaları olarak telefon standını telefonun altına takın.

2.Telefonu,duvar monte deliğinden duvara takın.

3.Çıkıntılı parçayı ahize yuvasından çekip çıkarın. (Aşağıdaki şekle bakınız)

4. Telefon duvara monteliyken ahizeyi tutması için çıkıntılı parçayı döndürün ve çıkıntı parça ucu yukarı gelecek şekilde yuvasına tekrar takın.(Aşağıdaki şekle bakınız)

Ahize Tutucu

Çıkıntılı parça ucu

yukarıya doğru

Çıkıntılı parça ucu aşağıya doğru

Telefon Kurulumu (Telefon Standı):

Telefonu masaya telefon standı ile kurmak için, telefonun altında bulunan telefon standı için boşluk olan yere telefon standını takın. (Üst yarım, alt parça).

TELEFONUN BAĞLANMASI:

Kurulum talimatlarını takip ederken aşağıdaki resme bakınız.

PC Port LAN Port Güç Ahize Portu

GXP280 birimini kurmak için aşağıdaki adımları izleyiniz:

1.Ahizeyi, ana telefon kasasına telefon kablosu ile bağlayınız.

2.Telefonun LAN portunu, Ethernet kablosunu kullanarak hub/anahtara veya bir yönlendiriciye (yönlendiricinin LAN tarafına) ait RJ-45 soketine bağlayınız.

3.5V DC çıkış bağlantısını, telefon üzerindeki güç jakına bağlayınız; güç adap- törünü elektrik prizine takınız.

4.LCD, konfigürasyon ya da donanım yazılımı güncelleme bilgisini gösterecektir. Devam etmeden önce, lütfen tarih/zaman ekranının görünmesini bekleyiniz.

5.Telefonun gömülü olduğu web sunucusunu ya da tuş takımı yapılandırma menüsünü kullanarak, statik IP ya da DHCP kullanarak telefonun ileri yapılandırmasını yapabilirsiniz.

33

34

Page 18
Image 18
Grandstream Networks GXP280 Telefonun Kurulumu Duvara Monte, Telefon Kurulumu Telefon Standı, Telefonun Bağlanmasi