
Bağlantılar
Harici Cihazlara Bağlama
Bir harici cihaz için doğru modu seçmek için FUNCTION (İŞLEV) düğmesine basın. Düğmeye her bastığınızda
mod şu sırada değişir: BD/DVD D. IN AUX FM
R
W
AUAUXX | VIDEOVIDEO |
ININ | OUTOUT |
LL | FMFM ANANTT |
| |
RR | OPTICALOPTICAL |
HDMIHDMI OUOUTT | DIGITALDIGITAL |
AUDIOAUDIO ININ |
(Kablo birlikte verilmez.) | (Kablo birlikte verilmez.) |
Yöntem 1 | Yöntem 2 |
Kırmızı | Harici Cihazlar |
OPTICAL OUT
Beyaz
Yöntem 1 AUX GİRİŞİ: Harici bir Analog Bileşeni Bağlama
Bir RCA ses kablosunu (ürünle birlikte verilmez) kullanarak ürün üzerindeki AUDIO In (SES Giriş) jakını harici analog bileşeninin SES Çıkış jakına bağlayın. AUX modunu seçin.
•Kablo fişlerindeki renklerle giriş ve çıkış jaklarındaki renkleri eşleştirmeye dikkat edin.
Yöntem 2 OPTİK: Harici bir Dijital Ses Bileşeni Bağlama
Kablo Kutuları ve Uydu Alıcıları (Set Üstü Kutular) gibi dijital sinyal bileşenlerinin dijital ses çıkışını bağlamak için. Dijital bir optik kablo (ürünle birlikte verilmez) kullanarak üründeki Optik Dijital Ses Giriş jakını harici dijital cihazın Dijital Optik Çıkış jakına bağlayın. D. IN modunu seçin.
NOT
Kablo Kutusu/Uydu alıcınızdan video görüntülemek için, video çıkışını doğrudan TV'nize bağlamanız gerekir. Bu sistem, harici dijital bileşenlerden 32 kHz veya daha yüksek Dijital örnekleme frekanslarını destekler. Bu sistem yalnızca DTS ve Dolby Digital sesi destekler. Veri akışı biçimi olan MPEG sesi desteklenmez.
18 Turkish