
Αξεσουάρ:
Αξεσουάρ συγκέντρωσης του αέρος (H):
-Αυτό το αξεσουά́ρ χρησιμεύει για να συγκεντρώνει την ροή του αέρα σε μια συγκεκριμένη ζώνη.
-Εφαρμόσετε το αξεσουά́ρ στην συσκευή πατώντας μέχρι να ακουστεί ένα κλικ (Σχ. 1).
Αξεσουάρ φυσούνα (I):
-Το αξεσουά́ρ αυτό χρησιμεύει για να εναρμονίζει την ροή αέρος σε μια συγκεκριμένη ζώνη.
-Συνδέστε το αξεσουά́ρ στην συσκευή ωθώντας μέχρι που να ακουστεί ένα κλικ, όπως με τον συγκεντρωτή αέρος.
Θερμική διάταξη ασφαλείας:
-Η συσκευή διαθέτει έναν θερμικό μηχανισμό ασφαλείας που προστατεύει την συσκευή από οποιαδήποτε υπερθέρμανση.
-Όταν η συσκευή συνδέεται και αποσυνδέεται εναλλά́ξ, ενώ αυτό δεν οφείλεται στον θερμοστά́τη περιβά́λλοντος, να επαληθεύσετε ότι δεν υπά́ρχει κανένα εμπόδιο που να εμποδίζει ή να δυσκολεύει την κανονική είσοδο ή έξοδο αέρος.
-Αν η συσκευή αποσυνδεθεί από μόνη της και δεν συνδεθεί εκ νέου, αποσυνδέστε την από το ηλεκτρικό κύκλωμα και περιμένετε περίπου 15 λεπτά́ μέχρι να την συνδέσετε ξανά́. Αν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, συμβουλευτείτε κά́ποια από τις εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες τεχνικές εξυπηρέτησης.
Καθαρισμός
-Αποσυνδέστε την συσκευή από το ηλεκτρικό κύκλωμα και αφήστε την να κρυώσει πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε
ενέργεια καθαρισμού.
-Καθαρίστε τη συσκευή με υγρό πανί εμποτισμένο με λίγες σταγόνες απορρυπαντικού και ύστερα στεγνώστε τη.
-Μη χρησιμοποιείτε διαλυτικά́ ή προϊόντα με όξινο ή βασικό ph όπως η αλισίβα ή προϊόντα λείανσης για τον καθαρισμό της συσκευής.
-Μηβυθίζετε τησυσκευή σε νερό ή ά́λλο υγρό, και μην την τοποθετείτε κά́τω από τηβρύση.
-Συνίσταται ο καθαρισμός της συσκευής κατά́ τακτά́ χρονικά́ διαστήματα. Το γρά́σο, ή οι τρίχες μαζεμένες στη συσκευή, ιδιαίτερα στα φίλτρα, μειώνει την απόδοση της συσκευής και αυξά́νει τον κίνδυνο πυρκαγιά́ς.
-Για να βγά́λετε το φίλτρο (G), γυρίστε το προς τα αριστερά́ και τραβήξτε προς τα έξω (Σχ. 2)
Δυσλειτουργίες και επισκευή
-Σε περίπτωση βλά́βης μεταφέρετε τη συσκευή σε εξουσιοδοτημένο Κέντρο Τεχνικής Εξυπηρέτησης. Μην προσπαθήσετε να την ανοίξετε ή να την επισκευά́σετε γιατί είναι επικίνδυνο.
-Αν υπά́ρχει πρόβλημα με την σύνδεση του ηλεκτρικού κυκλώματος θα πρέπει να την αντικαταστήσετε και να συνεχίσετε όπως σε περίπτωση βλά́βης.
Για προϊόντα την Ευρωπαϊκής Ένωσης ή/ και σε περίπτωση που κά́τι τέτοιο απαιτεί η νομοθεσία στην χώρα προέλευσής σας:
Οικολογία και δυνατότητα ανακύκλωσης του προϊόντος
-Τα υλικά́ που αποτελούν τη συσκευασία αυτής της ηλεκτρικής οικιακής συσκευής, εντά́σσονται σε ένα σύστημα συλλογής,
50
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manual |
| Alize 2000+2200 Ionic.indb 50 | 12/11/10 |
| 12:47 | ||||||
|
|