Productkenmerken

HANDIGE VIRTUAL GUARD-FUNCTIE

U kunt de robotstofzuiger tot een bepaald gebied begrenzen door de Schuttingmodus (virtuele muur) te gebruiken of diverse gedeelten een voor een reinigen door de Wachtmodus (virtuele deur) te gebruiken.

• Wat is plafondvormherkenning (Visionary mappingTM)?

Met deze functie wordt met behulp van de camera op de bovenkant de vorm van het plafond voor het te reinigen gebied geïdentifi ceerd en wordt de beste manier bepaald om elk gedeelte van de vloer te bestrijken.

GRONDIGE REINIGING VAN ELKE HOEK

Aangezien de robotstofzuiger de vloer in opeenvolgende stukken reinigt ( ) volgens de kaart die door de plafondvormherkenningsfunctie is opgesteld, wordt elke hoek van de vloer gereinigd.

DIVERSE REINIGINGSMODI

Er zijn diverse reinigingsmodi beschikbaar, om in al uw reinigingsbehoeften te voorzien.

1

2

Circa 1,5 m

3

4

5

Circa 1,5 m

 

 

 

 

6

7

8

 

 

MonTue Wed

 

 

Thu Fri Sat

Sun~

1.Automatische modus : Alle ruimten worden automatisch gereinigd.

2.Lokale modus : Een specifi ek lokaal gebied wordt intensief gereinigd. Dit kan worden gebruikt om brood- en koekkruimels op te ruimen.

3.Uitgebreide modus : De robotstofzuiger reinigt totdat de batterij bijna leeg is.

4.Handmatige modus : De vloer kan handmatig worden gereinigd door de robotstofzuiger met een afstandsbediening te verplaatsen.

5.Turbomodus : aangezien de zuigborstel in deze modus op maximale snelheid draait, reinigt het apparaat beter.(U kunt de modus kiezen met de afstandsbediening.)

6.Zijborstel modus : Wanneer de obstakelsensor tijdens het stofzuigen een obstakel herkent, wordt de snelheid van de robotstofzuiger verminderd om de impact van de botsing te minimaliseren. De botssensor draagt hier ook toe bij. De stofzuiger komt zo dicht mogelijk bij hoekjes om deze schoon te maken.

7.Geplande reinigingsmodus : Op het ingestelde tijdstip reinigt de robotstofzuiger de vloer.

8.Dagelijkse reinigingsmodus : De reinigingsrobot reinigt elke dag de vloer op het ingestelde tijdstip.

EENVOUDIGE STOFAFVOER

De stofuitgang aan de bovenkant maakt het mogelijk om de stofopvangbak te ledigen met behulp van een normale stofzuiger zonder rondvliegend stof.

Productkenmerken _13