Opmerkingen en waarschuwingen

ffOm te voorkomen dat de POWERbot verstopt raakt, moet u opletten dat er geen tandenstokers, wattenstaafjes enzovoort worden opgezogen.

ffAls het vuil moeilijk van de borstel te verwijderen is, neemt u contact op met een erkend Samsung-servicecentrum.

ffAangezien de borstel tijdens het reinigen van de vloer vuil verwijdert, is het mogelijk dat er zich ander materiaal, zoals draden en lange haren aan de borstel hecht. Controleer en reinig deze regelmatig voor de beste reinigingsresultaten.

Over de batterij

ffDe batterijgarantie geldt voor een periode van 6 maanden na de aankoopdatum.

Over de IrDA-sensor

Let op

ffDe overdracht van het infraroodsignaal verloopt mogelijk minder soepel op locaties met halogeenlicht of in de buitenlucht.

ffDe POWERbot maakt gebruik van 3 soorten infraroodapparaten. De apparaten hebben allemaal een ander prioriteitsniveau. Het kan zijn dat een apparaat niet werkt als het signaal ervan wordt verdrongen door een apparaat met een hogere prioriteit.

––Prioriteit van infraroodsignalen Smart Control > dockingstation

Opmerking

ffKoop uw batterijen bij erkende Samsung- centra en controleer vooraf het symbool ( ) op de batterij en de modelnaam.

ffDeze batterij is exclusief voor de Samsung Electronics POWERbot. Niet voor andere producten gebruiken.

ffHaal de batterij niet uit elkaar en breng geen modificaties aan.

ffStel de batterij niet bloot aan vuur en verwarm deze niet.

ffRaak de oplaadcontacten (+, -) niet aan met metalen objecten.

ffBewaar de batterij binnenshuis (bij 0 °C - 40 °C).

ffAls de batterijen niet goed werken, haal deze dan niet uit elkaar. Neem contact op met het dichtstbijzijnde Samsung-servicecentrum.

ffNaarmate de batterij vaker is gebruikt, zal de oplaadtijd en gebruikstijd van de batterij afnemen. Wanneer de levensduur van de batterij is overschreden en deze niet meer goed oplaadt, laat u de batterij bij een Samsung-servicecentrum vervangen.

ffWanneer er verschillende infraroodsignalen in een kleine ruimte of op korte afstand van elkaar worden gebruikt, kunnen de signalen elkaar storen en ervoor zorgen dat de apparaten niet naar behoren functioneren.

ffAls er meerdere POWERbots tegelijk worden gebruikt, kunnen er storingen optreden door interferentie van de infrarode signalen.

NEDERLANDS-32