Samsung Smart Home-app

De Samsung Smart Home-app is alleen van toepassing op modellen met Wi-Fi-functie.

Het netwerk voorbereiden

De draadloze router instellen

ffDit product ondersteunt uitsluitend DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol). Controleer of de DHCP-server op uw draadloze router is ingeschakeld.

ffDeze typen verificatie/versleuteling van draadloze routers worden ondersteund: WEP-OPEN, WPA-PSK/TKIP en WPA2-PSK/AES 801.11n.

–– Het aanbevolen type is WPA2-PSK/AES.

ffDe verbindingskwaliteit van het draadloze netwerk kan worden beïnvloed door de omgeving.

ffAls uw internetprovider het MAC-adres (een uniek identificatienummer) van uw pc of modem permanent heeft geregistreerd, is het misschien niet mogelijk een internetverbinding te maken op de POWERbot. Raadpleeg uw internetprovider voor meer informatie over het maken van een internetverbinding op een ander apparaat dan uw pc.

ffAls uw internetprovider een ID of wachtwoord vereist voor het maken van een internetverbinding, is het misschien niet mogelijk een internetverbinding te maken op de POWERbot. In dat geval moet u een ID of wachtwoord invoeren om een verbinding met internet te kunnen maken.

ffHet maken van een internetverbinding kan worden verhinderd door firewall-instellingen. Vraag uw internetprovider om het probleem op te lossen.

ffSommige draadloze routers geven een buitengewoon DNS-adres (Domain Name Server-adres), zelfs als er geen internetverbinding is. Neem in dat geval contact op met de leverancier van de draadloze router en uw internetprovider.

ffAls u nog steeds geen verbinding met internet kunt maken, zelfs nadat u de procedure hebt uitgevoerd die door uw internetprovider wordt aanbevolen, kunt u contact opnemen met een servicecentrum van Samsung Electronics.

Opmerking

ffRaadpleeg de gebruiksaanwijzing van de draadloze router waarbij zich geen toegangsproblemen voordoen.

ffDe Samsung POWERbot ondersteunt alleen Wi-Fi op 2,4 GHz.

ffDe Samsung POWERbot ondersteunt de communicatieprotocollen IEEE 802.11b/g/n en Wi-Fi Direct. (Samsung Electronics beveelt aan IEEE 802.11n te gebruiken.)

ffDe POWERbot kan mogelijk geen verbinding maken met een draadloze router zonder Wi-Fi- autorisatie.

ffWanneer de stroomtoevoer is ingeschakeld en de POWERbot zich aan het dockingstation bevindt, maakt de POWERbot verbinding met de server om te controleren of updates voor de software beschikbaar zijn. Als nieuwere software beschikbaar is, wordt de software automatisch gedownload en bijgewerkt.

ffAls “UP” wordt weergegeven op het display terwijl de POWERbot wordt opgeladen, geeft dit aan dat de update in voortgang is. Wacht totdat de software opnieuw is opgestart.

NEDERLANDS-27