• Na aankoop van het product duurt het ongeveer 180 minuten om de batterij volledig op

 

 

 

OPMERKING

te laden. Daarna kunt u de stofzuiger circa 100 minuten gebruiken voordat deze opnieuw

 

 

 

moet worden opgeladen.

Wanneer de batterij wordt opgeladen terwijl deze oververhit is, kan de oplaadtijd langer duren.

Maatregelen wanneer het opladen niet soepel verloopt.

Wanneer de robotstofzuiger niet automatisch kan worden opgeladen, moet u het volgende proberen:

-Zet de aan-uitschakelaar aan de onderkant van de robotstofzuiger in de uitstand en weer in de aanstand.

-Haal de stekker van het oplaadstation uit het stopcontact en steek deze er weer terug in.

-Controleer of er zich geen vreemde stoffen op de oplaadcontactpunten bevinden en veeg deze contactpunten op de stofzuiger en het oplaadstation met een droge doek schoon.

-Controleer of er zich sterk refl ecterende objecten in de buurt van het oplaadstation bevinden.

Wanneer de robotstofzuiger van het oplaadstation wordt gehaald, zal de batterij na verloop van tijd leeg raken.

-Laad de robotstofzuiger zo mogelijk op met behulp van het oplaadstation. (Wanneer u voor langere tijd van huis bent vanwege een zakenreis, een vakantie, enzovoorts, moet u de aan-uitschakelaar op de robotstofzuiger in de uitstand zetten, de stekker van het oplaadstation uit het stopcontact halen en de apparaten opbergen.)

DE BATTERIJ

De robotstofzuiger wordt gevoed door een milieuvriendelijke oplaadbare Lithium-ion (Li-ion) batterij en de functie ter voorkoming van overlading garandeert een langere levensduur.

De garantieperiode van de batterij is 6 maanden vanafde aankoopdatum.Als u een batterij koopt, vraag dan het klantenservicecentrumom een batterij met het originele Samsung-logo () en modelnummer.

-Deze batterij is alleen bedoeld voor robotstofzuigers van Samsung. Het is streng verboden om deze ook voor andere apparaten of andere doeleinden te gebruiken.

-Haal de batterij niet uit elkaar en pas deze niet aan.-Laad de batterij op op een locatie met goede ventilatie.-Stel de batterij niet bloot aan vuur en verhit hem niet.-Sluit geen metalen voorwerpen op de (+) en (-) polen van de batterij aan.-Bewaar hem binnenshuis (0°C~40°C).

-Voordat u dit product wegdoet, moet u de batterijen op een milieuvriendelijke manier verwijderen.

-Werp deze batterijen niet weg bij het normale huishoudelijk afval.-Houd u bij het verwijderen van oude batterijen aan alle lokale regelgeving.

Als de batterij niet meer werkt, haal hem dan niet uit elkaar. Neem contact op met het dichtstbijzijnde klantenservicecentrum.

Een langere oplaadtijd en kortere batterijduur wijst erop dat de batterij bijna op is. Neem contact op met een geautoriseerd klantenservicecentrum om uw batterij te vervangen.

De oplaadbare batterij die in dit product zit mag niet door de gebruiker worden vervangen. Neem contact op met het dichtstbijzijnde klantenservicecentrum.

24_ bediening