ROMÂNĂ

AVERTISMENT Seme importante de avertizare pentru curăţare

Nu curăţaţi aparatul pulverizând apă direct pe acesta.

Nu utilizaţi benzen, solvent sau alcool pentru a curăţa aparatul.

-Acest lucru poate conduce la decolorare, deformare, deteriorare, incendiu sau electrocutare.

Înainte de a curăţa sau efectua lucrări de întreţinere, scoateţi aparatul din priză şi eliminaţi resturile de alimente din uşă şi din compartimentul de preparare.

- În caz contrar, riscaţi electrocutarea sau un incendiu.

Nu folosiţi agenţi de curăţare abrazivi sau raclete metalice ascuţite pentru a curăţa uşa de sticlă a cuptorului, deoarece acestea pot zgâria suprafaţa, cauzând spargerea sticlei.

Nu utilizaţi cuptorul cu microunde pentru a usca hârtii sau haine.

Pentru siguranţa dvs., nu utilizaţi dispozitive de curăţat cu apă sau abur sub presiune.

În timpul curăţării, suprafeţele se pot încălzi mai mult decât de obicei, iar copiii trebuie ţinuţi la distanţă. (doar modelul cu funcţie de curăţare)

Resturile în exces trebuie îndepărtate înainte de curăţare, iar în timpul ciclului de curăţare nu trebuie lăsate în cuptor decât ustensilele specificate. (doar modelul cu funcţie de curăţare)

ATENŢIE Semne de atenţionare pentru curăţare

Cuptorul trebuie curăţat regulat şi trebuie îndepărtate depunerile de alimente.

Necurăţarea cuptorului poate duce la deteriorarea suprafeţei, ceea ce poate să afecteze negativ durata de funcţionare a aparatului şi să determine apariţia unor situaţii de risc.

Aveţi grijă să nu vă răniţi când curăţaţi aparatul (în interior sau în exterior).

-Este posibil să vă răniţi în colţurile ascuţite ale aparatului. Nu curăţaţi echipamentul cu un dispozitiv de curăţare cu aburi.

-Acest lucru poate cauza coroziunea.

MĂSURI DE PRECAUŢIE PENTRU EVITAREA EXPUNERII LA MICROUNDE ÎN EXCES

Nerespectarea următoarelor măsuri de siguranţă poate avea ca rezultat expunerea nocivă la microunde.

(a)În niciun caz nu trebuie să încercaţi să puneţi în funcţiune cuptorul cu uşa deschisă, să modificaţi dispozitivele de blocare de siguranţă (zăvoarele uşii) sau să introduceţi obiecte în orificiile de blocare de siguranţă.

(b)Nu aşezaţi obiecte între uşa cuptorului şi partea frontală a acestuia şi nu lăsaţi să se acumuleze resturi de alimente sau agenţi de curăţare pe suprafeţele de etanşare. Asiguraţi-vă că uşa şi suprafeţele de etanşare ale uşii sunt curate şi, înainte de prima utilizare, ştergeţi-le cu o cârpă umedă şi apoi cu o cârpă moale şi uscată.

(c)Nu puneţi în funcţiune cuptorul dacă este defect până când nu este reparat de un tehnician de service calificat, instruit de producător. Este extrem de important ca uşa cuptorului să se închidă corespunzător şi următoarele componente să nu prezinte defecţiuni:

(1)Uşa (îndoită)

(2)Articulaţiile uşii (defecte sau desprinse)

(3)elementele şi suprafeţele de etanşare ale uşii

(d)Cuptorul nu trebuie să fie reglat sau reparat decât de tehnicieni de service calificaţi, instruiţi de producător.

Acest produs este un echipament ISM din clasa B, grupa 2. Definiţia grupei 2 este: o grupă ce conţine toate echipamentele ISM în care energia RF este generată intenţionat şi/sau utilizată sub formă de radiaţii electromagnetice pentru tratarea materialelor şi echipamente EDM şi de sudură în arc. Echipamentele clasa B sunt echipamente adecvate pentru uz la domiciliu şi în locuri conectate direct la o reţea de alimentare cu tensiune scăzută, destinată clădirilor rezidenţiale.

10

MW71B-03801L_BOL_RO.indd 10

 

 

2010-07-13 ￿￿ 11:48:20