Automatikus takarítás

A robotporszívó önállóan mozgásba lendül, és teljesen kitakarítja a lakást.

Ha a takarítási üzemmód kiválasztása nélkül nyomja meg a készüléktesten vagy a távirányítón a Start/Stop gombot, a készülék automatikus takarítás üzemmódban indul el.

Ha a takarítás úgy kezdődik meg, hogy a robotporszívó éppen a töltőre csatlakozik, a töltőhöz való visszatérés ideje lecsökken, hiszen a készülék megjegyzi eredeti helyzetét. Ha a robotporszívó az aktuális tisztítást nem a töltő állomás közelében

kezdi el, és tisztítás közben nem tudja meghatározni a töltő állomás helyét, akkor annak a helynek a közelében fog leállni, ahol a takarítást elkezdte.

Ha az akkumulátor töltöttségi szintje lecsökken takarítás közben, a robotporszívó automatikusan a töltőállomásra siet, és a feltöltést követően folytatja a munkát. (A takarítás folytatása: egy alkalommal)

A készüléktesten

A távirányítón

A beállítás lépései

található gomb

található gomb

 

 

 

 

1.

Üzemmód

￿

 

 

beállítása.

1-szer

 

 

 

 

 

2.

Üzemmód törlése.

Normál üzemmód

A Takarítás folytatása funkció

Ha a robotporszívó úgy értékeli, hogy befejezte a takarítást, nem hajtja végre a takarítás folytatása funkciót.

MEGJEGYZÉS

Ha töltés közben elmozdítja a robotporszívót, vagy megnyomja bármelyik gombját, a porszívó úgy értékeli, hogy befejezte a takarítást, és nem folytatja a műveletet.

Ne mozdítsa meg a porszívót takarítás közben, illetve ne

FIGYELEM nyomja meg egy gombját se. Ellenkező esetben a porszívó úgy érzékeli, hogy a takarítás befejeződött, és elölről kezdi

aműveletet.

A Turbo (Turbó) gomb minden egyes megnyomásakor

akijelzőn felváltva be illetve kikapcsol a Turbo (Turbó) ikon. Ha a Turbo (Turbó) ikon megjelenik a kijelzőn, turbó üzemmódban kezdheti meg a takarítást.

A Dust Sensor (Porérzékelő) gomb minden egyes megnyomásakor a kijelzőn felváltva be illetve kikapcsol

aDust Sensor (Porérzékelő) ikon. Ha a Dust Sensor (Porérzékelő) ikon megjelenik a kijelzőn, porérzékelő üzemmódban kezdheti meg a takarítást.

Turbó üzemmód

Por érzékelő üzemmód

A takarítás kész

30_ működtetés