Maximális takarítás

A robotporszívó automatikusan mozog és takarít mindaddig, míg az akkumulátor le nem merül, és csak egyetlen töltöttségi szint villog a kijelzőn.

Ha a takarítás úgy kezdődik meg, hogy a robotporszívó éppen a

töltőre csatlakozik, a töltőhöz való visszatérés ideje lecsökken, hiszen a készülék megjegyzi eredeti helyzetét.

Ha a robotporszívó az aktuális tisztítást nem a töltő állomás közelében kezdi el, és tisztítás közben nem tudja meghatározni a töltő állomás helyét, akkor annak a helynek a közelében fog leállni, ahol a takarítást elkezdte.

Ha az akkumulátor töltöttségi szintje lecsökken takarítás közben, a robotporszívó automatikusan a töltőállomásra siet, és a feltöltést követően folytatja a munkát. (A takarítás folytatása: egy alkalommal)

A készüléktesten

A távirányítón

A beállítás lépései

 

található gomb

található gomb

 

 

 

 

 

 

1.

Üzemmód

 

 

 

beállítása.

 

3-szor

 

 

 

 

2-szer töltő üzemmódban

 

 

 

 

 

 

2.

Üzemmód törlése.

Normál üzemmód

A Takarítás folytatása funkció

• Ha a robotporszívó úgy ítéli meg, hogy befejezte a

MEGJEGYZÉS

takarítást, nem folytatja a műveletet.

Ha töltés közben elmozdítja a robotporszívót, vagy megnyomja bármelyik gombját, a porszívó úgy értékeli, hogy befejezte a takarítást (nem folytatja a műveletet).

Ne mozdítsa meg a porszívót takarítás közben, illetve ne FIGYELEM nyomja meg egy gombját se. Ellenkező esetben a porszívó

úgy érzékeli, hogy a takarítás befejeződött, és elölről kezdi a műveletet.

A Turbo (Turbó) gomb minden egyes megnyomásakor a kijelzőn felváltva be illetve kikapcsol a Turbo (Turbó) ikon. Ha a Turbo (Turbó) ikon megjelenik a kijelzőn, turbó üzemmódban kezdheti meg a takarítást.

A Dust Sensor (Porérzékelő) gomb minden egyes megnyomásakor a kijelzőn felváltva be illetve kikapcsol a Dust Sensor (Porérzékelő) ikon. Ha a Dust Sensor (Porérzékelő) ikon megjelenik a kijelzőn, porérzékelő üzemmódban kezdheti meg a takarítást.

Turbó üzemmód

Por érzékelő

üzemmód

32_ működtetés