Leeresztés

A Samsung 65 cm magas függőleges nyomásszabályozó cső használatát javasolja. A kifolyótömlőt a csővezetőn keresztül kell a függőleges nyomásszabályozó csőhöz vezetni. A függőleges nyomásszabályozó csőnek elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy befogadja a kifolyótömlő külső átmérőjét. A kifolyótömlőt gyárilag rögzítik.

Padlózat

A legjobb teljesítmény érdekében a mosógépet szilárd szerkezetű padlózaton kell elhelyezni. Előfordulhat, hogy a fapadlót meg kell erősíteni a vibráció és/vagy nem kiegyenlített terhelés minimálisra csökkentéséhez. A szőnyeg, illetve sima felületű csempe hozzájárul a vibrációhoz, és vele együtt ahhoz a tendenciához, hogy a mosógép enyhén elmozduljon centrifugálás közben.

VIGYÁZAT: Ne helyezze üzembe a mosógépet dobogón, illetve nem megfelelően alátámasztott építményen.

Környezeti hőmérséklet

Ne helyezze üzembe a mosógépet olyan helyen, ahol a víz megfagyhat, mivel a mosógép vízszelepében, szivattyújában és a tömlőinek környékén mindig marad valamennyi víz. A vezetékekben megfagyott víz károsíthatja az ékszíjakat, a szivattyút, illetve egyéb alkatrészeket.

Üzembe helyezés fülkében vagy beépített szekrényben

A biztonságos és megfelelő üzemeltetéshez legalább a következő méretű szabad helyet kell biztosítani az új mosógépnek:

Oldalt

25 mm

Felül

25 mm

Hátul*

50 mm

Elöl

500 mm

 

 

Ha a mosógépet szárítógéppel együtt helyezik üzembe, a fülke vagy beépített szekrény elülső részénél legalább

500 milliméter akadálymentes szabad légteret kell biztosítani. A mosógép önálló beüzemelésénél nincs szükség ilyen meghatározott méretű légtérre.

HELYEZÉS ÜZEMBE 02  

Magyar - 13

Untitled-413

 

 

2014-03-18 �� 6:23:14