Sigurnosne informacije

Čestitamo vam na kupnji nove perilice za rublje tvrtke Samsung. Ovaj priručnik sadrži važne informacije o montaži, korištenju i održavanju uređaja. Pročitajte priručnik kako biste u potpunosti iskoristili mnoge prednosti i značajke perilice za rublje.

Što je potrebno znati o sigurnosnim uputama

Pročitajte ovaj priručnik u potpunosti kako biste bili sigurni da znate kako na siguran i učinkovit način koristiti mnoge značajke i funkcije novog uređaja. Spremite priručnik na sigurno mjesto blizu uređaja za buduće potrebe. Ovaj uređaj koristite samo za namjene opisane u ovom priručniku s uputama.

Upozorenja i važne sigurnosne upute u ovom priručniku ne sadrže sve moguće uvjete i situacije koje bi se mogle dogoditi. Vaša je odgovornost da prilikom montiranja, održavanja i rukovanja perilicom slijedite zdrav razum i pridržavate se mjera opreza.

Budući da se upute o rukovanju u nastavku odnose na više modela, karakteristike vaše perilice za rublje mogu se neznatno razlikovati od onih opisanih u priručniku i možda se neki znakovi upozorenja ne primjenjuju. Ako imate pitanja ili nedoumica, obratite se najbližem servisnom centru ili potražite pomoć i informacije na internetskoj adresi www.samsung.com.

Važne sigurnosne oznake

Što znače ikone i znakovi u ovom korisničkom priručniku:

UPOZORENJE: Rizični ili opasni postupci koji mogu rezultirati teškim tjelesnim ozljedama, smrću i/ili materijalnom štetom..

OPREZ: Rizični ili opasni postupci koji mogu rezultirati tjelesnim ozljedama i/ili materijalnom štetom.

NAPOMENA

Ovi znakovi upozorenja služe za sprječavanje vaših ozljeda i ozljeda drugih osoba.

Strogo ih se pridržavajte.

Nakon što ste proučili ovaj priručnik, spremite ga na sigurno mjesto za buduće potrebe.

Pročitajte sve upute prije korištenja uređaja.

Kao i kod svih uređaja koji koriste električnu energiju i imaju pomične dijelove, postoji potencijalna opasnost. Kako biste sigurno rukovali ovim uređajem, upoznajte se s načinom na koji radi i budite oprezni pri korištenju.

Hrvatski - 4

Untitled-6 4

 

 

2014-03-18 �� 7:23:37