Mosás

A mosási program kiválasztása a programválasztó használatával

Új mosógépe a Samsung„Fuzzy Control” automatikus vezérlőrendszerével könnyebbé teszi a mosást. A mosási program kiválasztásakor a gép beállítja a megfelelő hőmérsékletet, a mosás időtartamát és sebességét.

1.Nyissa meg a mosógép vízellátását.

2.Nyissa ki a készülék ajtaját.

3.Lazán töltse be a mosnivaló ruhákat a dobba, és ne töltse túl a mosógépet.

4.Csukja be a készülék ajtaját.

5.Nyomja meg a mosógép Bekapcsoló gombját.

6.Adagoljon mosószert, valamint szükség esetén öblítőt és előmosószert a mosószer-adagoló megfelelő rekeszeibe.

Az Prewash (Előmosás) funkció csak a Cotton (Pamut), Synthetics (Műszálas), Daily Wash (Napi mosás), Denim (Farmer), Dark Garment (Sötét ruházat), Baby Care (Babaruha) és Sports Wear (Sportruházat) programokhoz használható. Erre csak akkor van szükség, ha a mosnivaló erősen szennyezett.

7.A Cycle Selector (Programválasztó) gombbal válassza ki a mosnivaló típusának megfelelő programot: Cotton (Pamut), Synthetics (Műszálas), 15’ Quick Wash (15’ gyorsmosás), Daily Wash (Napi mosás), Denim (Farmer), Dark Garment (Sötét ruházat), Baby Care (Babaruha), Sports Wear (Sportruházat), Wool (Gyapjú) és Hand Wash (Kézi mosás). A vezérlőpanelen világítani kezdenek a megfelelő jelzőfények.

8.Ekkor a megfelelő gomb segítségével beállíthatja a mosási hőmérsékletet, az öblítések számát, a centrifugálás sebességét és a késleltetés idejét.

9.A mosás elindításához nyomja meg az Indítás/szünet gombot. A folyamatjelző világítani kezd, és a hátralévő mosási idő megjelenik a kijelzőn.

A Cotton (Pamut) program esetén a program időtartama és az öblítések száma is változhat a mosnivaló mennyiségétől függően.

10.A teljes mosási ciklus végén a gép automatikusan kikapcsol. Nyissa ki az ajtót, és vegye ki a mosott ruhákat.

A mosás szüneteltetése

A mosás indításától számított 5 percen belül lehetőség van további mosnivalók hozzáadására, illetve mosnivaló eltávolítására.

1.Az ajtó zárjának kioldásához nyomja meg az Indítás/szünet gombot.

Ha a dob belsejében túl magas a vízszint vagy a vízhőmérséklet, az ajtó nem nyílik ki, és villog a„Door Lock (Ajtózár) ” jelzőfénye. Ilyenkor várjon, amíg a jelzőfény abbahagyja a villogást. (A jelzőfény körülbelül 1–2 perc után hagyja abba a villogást.)

2.Nyissa ki az ajtót, és helyezze be/vegye ki a mosnivalót.

3.Az ajtó bezárása után nyomja meg az Indítás/szünet gombot a mosás újraindításához.

Magyar - 27

HASZNÁLAT 03  

Untitled-427

 

 

2014-03-18 �� 6:23:18