Evacuarea apei

Samsung recomandă o înălţime a conductei fixe de 65 cm. Furtunul de evacuare trebuie direcţionat către conducta fixă prin clema pentru furtunul de evacuare. Conducta fixă trebuie să aibă un diametru suficient de mare pentru a cuprinde diametrul exterior al furtunului de evacuare. Furtunul de evacuare este ataşat din fabrică.

Amplasarea maşinii de spălat

Pentru performanţe optime, maşina de spălat trebuie instalată pe o pardoseală solidă. Pardoselile din lemn pot necesita ranforsări pentru a minimiza vibraţiile şi/sau încărcăturile neuniforme. Mochetele şi suprafeţele din gresie moale sunt factori care stimulează vibraţiile şi tendinţa maşinii de spălat de a se deplasa uşor în timpul ciclului de centrifugare.

AVERTIZARE: Nu instalaţi niciodată maşina de spălat pe o platformă sau structură cu susţinere slabă.

Temperatura ambiantă

Nu instalaţi maşina de spălat în zone în care temperatura ambiantă poate scădea sub punctul de îngheţare al apei, deoarece maşina de spălat reţine întotdeauna o cantitate mică de apă în supapa pentru apă, în pompă şi în furtunuri. Apa îngheţată în sistem poate deteriora curelele, pompa şi alte componente.

Instalarea în nişe sau dulapuri

Pentru a funcţiona corect şi în siguranţă, maşina de spălat necesită un spaţiu liber minim de:

În lateral

25 mm

Sus

25 mm

În spate *

50 mm

În faţă

500 mm

 

 

În cazul în care maşina de spălat este instalată împreună cu un uscător, partea frontală a nişei sau a dulapului trebuie să aibă un orificiu de aerisire neobstrucţionat de cel puţin 500 mm. Instalată fără alt echipament, maşina de spălat nu necesită un orificiu special de aerisire.

INSTALAREA 02  

Română - 13

Untitled-10 13

 

 

2014-03-18 �� 7:30:04