5. LÉPÉS – A mosógép áramellátásának biztosítása

Csatlakoztassa a tápkábelt 220–240 V, 50 Hz váltóáramú, jóváhagyott elektromos hálózati csatlakozóhoz, amelyet biztosíték vagy megszakító véd. (Az áramellátással és földeléssel kapcsolatos további tudnivalók a 12. oldal„Tápellátás és földelés” című részében olvashatók.)

Tesztüzem

Az üzembe helyezés befejezése után a Rinse+Spin (Öblítés + centrifuga) program lefuttatásával győződjön meg róla, hogy a mosógépet megfelelően helyezte üzembe.

6. LÉPÉS – A Kalibrációs üzemmód elindítása

A Samsung mosógép automatikusan érzékeli a betöltött mosnivaló súlyát. A pontosabb súlymeghatározás érdekében ajánlott az üzembe helyezés után azonnal futtatni a Calibration Mode (Kalibrációs) üzemmódot. A Calibration Mode (Kalibrációs üzemmód) elindításához kövesse az alábbi utasításokat.

A Calibration Mode (Kalibrációs üzemmód) elindítása előtt győződjön meg róla, hogy a mosógép dobja és teteje üres.

1.Kapcsolja ki a mosógépet.

2.Nyomja meg a Bekapcsoló gombot, és közben tartsa egyszerre elnyomva a Temp. (Hőmérséklet) és a Delay End (Késleltetett befejezés) gombot. A mosógép bekapcsol, és a kijelzőn megjelenik a„CLB” felirat.

3.A Calibration Mode (Kalibrációs üzemmód) elindításához nyomja meg az Indítás/szünet gombot.

4.A dob körülbelül 3 percig forog az óra járásával megegyező és ellentétes irányba.

5.A Calibration Mode (Kalibrációs üzemmód) végeztével a kijelzőn megjelenik az„End” felirat, és a mosógép automatikusan kikapcsol.

6.Most már használhatja a mosógépet.

Magyar - 18

Untitled-418

 

 

2014-03-18 �� 6:23:15