Smart Check

Această funcţie vă permite să verificaţi starea maşinii de spălat utilizând un smartphone.

Funcţia Smart Check a fost optimizată pentru:

Seriile Galaxy şi iPhone (nu pot fi acceptate de anumite modele)

Descărcarea aplicaţiei Samsung Smart Washer

Descărcaţi aplicaţia Samsung Smart Washer pe telefonul mobil din Android Market sau Apple App store şi instalaţi-o. O puteţi găsi cu uşurinţă căutând după„Samsung Smart Washer”.

Utilizarea funcţiei Smart Check

1.Apăsaţi simultan butoanele Option (Opţiune) şi Delay End (Întârziere

finalizare) timp de 3 secunde atunci când survine o eroare, pentru a rula funcţia Smart Check. Funcţia Smart Check poate fi rulată, de asemenea, dacă nu se apasă niciun buton după pornirea maşinii de spălat.

2. Segmentele cu LED de pe panoul de afişare se rotesc timp de 2 sau 3 secunde şi pe afişajul maşinii de spălat apare codul Smart Check.

3.Rulaţi aplicaţia Samsung Smart Washer pe smartphone şi atingeţi butonul Smart Check. ‚Smart Check’ poate fi înlocuită cu‚Smart Care’ în funcţie de limba selectată.

4.Focalizaţi camera smartphone-ului pe codul Smart Check de pe afişajul maşinii de spălat.

Dacă pe panoul de afişare al maşinii se reflectă lumină de la un bec, un bec fluorescent sau o lampă, s-ar putea ca smartphone-ul să întâmpine dificultăţi la recunoaşterea codului Smart Check.

Dacă ţineţi smartphone-ul la un unghi prea larg faţă de partea frontală a panoului de afişare, este posibil să nu poată recunoaşte codul de eroare. Pentru rezultate optime, ţineţi smartphone-ul astfel încât acesta să fie paralel sau aproape paralel cu partea frontală a panoului de afişare.

5.Dacă este focalizat corect, codul Smart Check este recunoscut automat şi pe ecranul smartphone-ului sunt afişate informaţii detaliate despre starea maşinii de spălat, eroarea şi măsurile de soluţionare a acesteia.

6.Dacă smartphone-ul nu recunoaşte codul Smart Check după două încercări, introduceţi manual în aplicaţia Samsung Smart Washer codul Smart Check afişat pe panoul maşinii de spălat.

Română - 26

Untitled-10 26

 

 

2014-03-18 �� 7:30:09